ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Για την αποτρίχωσή σας...

Laser Αποτρίχωση

LASERΗ μέθοδος Αλεξανδρίτη Laser μονοχρωματικού φωτός (στα 755 nm) μπορεί και κάνει τη διαφορά αφού δημιουργεί επιλεκτική θερμόλυση και έτσι δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης στην τρίχα.
Η μέθοδος Αλεξανδρίτη επιτίθεται στην τρίχα σαν ιππότης σε χολιγουντιανή ταινία.
Έχει τρόπο, στυλ και κυρίως αποτελεσματικότητα.
Η ανεπιθύμητη τριχοφύια, όπως ήδη γνωρίζετε, εμφανίζεται σε πολλές περιοχές του σώματος και δημιουργεί επιπλοκές όπως το γύρισμα της τρίχας μέσα στο δέρμα (θυλακίτιδες για τους πιο ενημερωμένους ). Σε αυτό οφείλονται οι φλεγμονές του δέρματος που βλέπουμε και αναρωτιόμαστε από που ήρθαν και τι τις προκαλεί.
Η τεχνολογία Laser τύπου Αλεξανδρίτη προσφέρει στο πρόβλημα την καλύτερη λύση χωρίς μάλιστα κανέναν κίνδυνο, αφού το Laser είναι ενισχυμένη ακτίνα φωτός που απορροφάται μόνο από το μαύρο χρώμα, τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, καταστρέφοντας τον οριστικά, αφήνοντας το δέρμα που τον περιβάλλει άθικτο.
Τα Laser Life Senses όμως προσφέρουν το κάτι παραπάνω . Μετά το Laser τύπου Αλεξανδρίτη ακολουθεί στις δύσκολες περιοχές (μουστάκι, μασχάλες , μπικίνι, στήθος, κοιλιά) η ενζυμική αποτρίχωση κατά την οποία τα ένζυμα όπως χυμοθρυψίνη ,παπαίνη κ.α. εφαρμόζονται στο αποτριχωμένο δέρμα για πιο σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα αφού τα ένζυμα εισχωρούν στο θύλακα αποδυναμώνοντας τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.LASER
Όπως καταλαβαίνετε , η αποτρίχωση είναι μια επιστήμη που έχει προχωρήσει για τα καλά στη "ρίζα" του προβλήματος .Το μόνο που χρειάζεται είναι να απευθυνθείτε στους καλύτερους, πιο υπεύθυνους και εξειδικευμένους.

Στα Laser Life Senses.

Apilus

LASERΗ ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης.
Είναι μόνιμη και αποτελεσματική και ενδείκνυται για μικρές περιοχές κυρίως προσώπου αλλά και σώματος.
Εφαρμόζεται σε ευδιάκριτες εντοπισμένες τρίχες μικρών περιοχών και είναι ιδανική για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης.

Κερί

LASERΠροσωρινή μέθοδος αποτρίχωσης που απομακρύνει την ανεπιθύμητη τριχοφυία για μικρό χρονικό διάστημα και οι τρίχες επανεμφανίζονται μετά από μερικές εβδομάδες.
Είναι μία πρακτική και γρήγορη διαδικασία και γίνεται με τη χρήση ζεστού κεριού που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του σώματος όπως πόδια, μπικίνι, κοιλιά, χέρια, πλάτη, αλλά και σε περιοχές του προσώπου..

αποτρίχωση
πρόσωπο
σώμα
μασάζ
περιποίηση άκρων
άλλες υπηρεσίες

Book your treatment now!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Laser Life Senses

Τσόντου Βάρδα 21

Χανιά, Κρήτη

Χάρτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

+302821057629

+302821044660

email: georgemarkoudis@outlook.com

Φόρμα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή

10π.μ. με 9μ.μ.

Τρίτη,Πέμπτη

9π.μ.-2μ.μ. και  5μ.μ.-9μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ