ΣΩΜΑ

Αδυνάτισμα - Λιποδιάλυση

Κρυολιπόλυση - Lipofreeze (3D LIPO)

3DLIPOΗ κρυολιπόλυση είναι η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιπογλυπτικής που αποτελεί τη σύγχρονη τάση στην μη επεμβατική λιποαφαίρεση και χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων.
Ο στόχος της κρυολιπόλυσης είναι το υποδόριο επίπεδο του λίπους, το στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα.
Με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε ακριβή ψύξη, κρυσταλλώνονται και ενεργοποιούν μία διαδικασία φυσικής αφαίρεσης που μειώνει βαθμιαία το πάχος του στρώματος λίπους.
Τα νεκρά κύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται φυσικά από το σώμα μέσω του ήπατος.
Μία ή δύο κεφαλές δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή μειώνοντας την θερμοκρασία στους -5 έως -10 βαθμούς. Αποδομούνται με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους υπόλοιπους ιστούς ανέπαφους.
Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του σώματος. Μετά από μία συνεδρία επιτυγχάνεται μείωση της τάξης του 30-35% του λιπώδους ιστού της θεραπευμένης περιοχής και αυτό γίνεται ορατό μετά από διάστημα τουλάχιστον 8 εβδομάδων.
Συνιστώνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανά περιοχή.

Cavitation (3D LIPO)

CAVITATIONΗ μέθοδος Cavitation ή σπηλαίωση αποτελεί τη πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί απώλεια τοπικού πάχους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η πρωτοποριακή θεραπεία 3D Lipo Cavitation βασίζεται στην τρισδιάστατη δράση της ενέργειας ειδικών ιατρικών υπερήχων. Η θεραπεία χρησιμοποιεί μία ειδική πλατφόρμα που παράγει υπερήχους ικανούς να υγροποιούν το παγιδευμένο στο δέρμα λίπος το οποίο απομακρύνεται στην συνέχεια με το λεμφικό σύστημα και αποβάλλεται σταδιακά από το σώμα. Το φαινόμενο αυτό είναι γνωστό ως σπηλαίωση και αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων και ρευστοποίηση του λίπους με την ενέργεια ειδικών υπερήχων. Το πλεονέκτημα του 3D Lipo Cavitation είναι η δυνατότητα τρισδιάστατης στόχευσης και αποτελεσματικής διάχυσης της ενέργειας με τρόπο αποτελεσματικό, ασφαλή και απόλυτα ανώδυνο.

Κυτταρίτιδα-Μυική Ενδυνάμωση-Επιδερμική Σύσφιξη

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ: LPG Endermologie

LPGΗ τεχνική LPG Endermologie είναι η πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Είναι θεραπεία του συνδετικού ιστού με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι αδυνάτισμα μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των κυττάρων, σύσφιξη με διέγερση των ινοβλαστών, βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλούδας πορτοκαλιού, αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων και βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας. Το LPG στηρίζεται στη χρήση μιας συσκευής που διαθέτει δύο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και παράλληλα στην ελεγχόμενη αναρρόφηση. Η συνδυαστική δράση αυτών επιτρέπει τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Οι κύλινδροι κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας κάνοντας μηχανικό μασάζ. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄και συνιστώνται 2 με 3 εφαρμογές την εβδομάδα για 12 – 16 συνεδρίες.

ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ: PowerPlate

POWERPLATEΗ μυϊκή ενδυνάμωση με την χρήση του Power Plate έχει σαν στόχο την αύξηση της δύναμης και την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης. Οι δονήσεις του Power Plate διατείνουν τους μυς κάτι που δημιουργεί αντανακλαστικές αντιδράσεις σε αυτούς, οι μυς συσπώνται ρυθμικά έως 50 φορές το δευτερόλεπτο ανάλογα με τη συχνότητα της δόνησης και το αποτέλεσμα είναι η αυξημένη δύναμη. Το ποσοστό των μυϊκών ινών που διεγείρονται με την συμβατική γυμναστική είναι 30-40%, στους επαγγελματίες αθλητές είναι 80% ενώ με το Power Plate είναι 95-97%, έτσι πετυχαίνουμε μεγαλύτερη διέγερση των μυών. Οι συμβατικές μέθοδοι εκγυμνάζουν τους μυς μόνο σε επιφανειακό επίπεδο ενώ η εκγύμναση με το Power Plate διεγείρει την ανάπτυξη βαθύτερα μέσα στο μυϊκό ιστό.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ: RF Ραδιοσυχνότητα

RF-BODYΣτην αισθητική οι ραδιοσυχνότητες είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες χάρη στο νόμο της Φυσικής σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας. Εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για την θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους. Οι θεραπείες έχουν στόχο την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών , οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια. Με τις ραδιοσυχνότητες RF πετυχαίνουμε μια βαθιά αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια τους εφαρμόζεται καταρχήν στο δέρμα και δρα στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική (βαθιά) αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο και ο λιπώδης ιστός έχει περιέλθει στην κατάλληλη αποτελεσματική θερμοκρασία.

αποτρίχωση
πρόσωπο
σώμα
μασάζ
περιποίηση άκρων
άλλες υπηρεσίες

Book your treatment now!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Laser Life Senses

Τσόντου Βάρδα 21

Χανιά, Κρήτη

Χάρτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

+302821057629

+302821044660

email: georgemarkoudis@outlook.com

Φόρμα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή

10π.μ. με 9μ.μ.

Τρίτη,Πέμπτη

9π.μ.-2μ.μ. και  5μ.μ.-9μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ