ΠΡΟΣΩΠΟ

Αντιγήρανση

Οξυγονοκοσμητική

OXYGONOKOSMITIKIΌλοι γνωρίζουμε την θεμελιώδη σημασία του οξυγόνου για την ζωή μας και την καλή υγεία. Δυστυχώς μετά την ηλικία των 25 ετών η παροχή οξυγόνου στα κύτταρα αρχικά γίνεται δυσκολότερη και σε βάθος χρόνου μειώνεται προοδευτικά.
Για την διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας και την ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού η παρουσία του οξυγόνου είναι απολύτως απαραίτητη.
Η οξυγονοκοσμητική έχει σαν στόχο την αναζωογόνηση του σώματος γενικά και της επιδερμίδας ειδικά και προφυλάσσει και εφοδιάζει την επιδερμίδα με φυσικά ενεργά και θρεπτικά στοιχεία.
Ο πολυμερισμός των πολύτιμων βιταμινών σε συνδυασμό με τον ταυτόχρονο εφοδιασμό των κυττάρων με υψηλής πυκνότητας καθαρό οξυγόνο (95%) εγγυώνται ένα τέλειο και άμεσο αποτέλεσμα που είναι εμφανές ήδη από την πρώτη εφαρμογή.
Η οξυγονοκοσμητική επιτυγχάνει μία πιο ανανεωμένη, σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα και είναι για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.
Πιο συγκεκριμένα έχουμε καλύτερη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος, διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, βελτίωση των πανάδων και δυσχρωμιών του δέρματος, σύσφιξη του δέρματος, λείανση των ρυτίδων, ανόρθωση των βλεφάρων, καταπολέμηση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων των ματιών, εξισορρόπηση της ξηρής και λιπαρής επιδερμίδας.

Ραδιοσυχνότητα Προσώπου (R.F.)

RF-FACEΗ θεραπεία με την μέθοδο της ραδιοσυχνότητας είναι από τις καινούργιες μεθόδους αντιμετώπισης της γήρανσης και της σύσφιξης του προσώπου.
Η ραδιοσυχνότητα διεγείρει φυσικά το δέρμα να παράγει από μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη ανακτώντας έτσι την χαμένη του σφριγηλότητα και λάμψη.
Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων R.F θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα αναγκάζοντας τις ίνες του κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος και αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.
Έτσι πετυχαίνουμε βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, σύσφιξη του δέρματος, μείωση του διπλοσάγονου και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων ακόμα και των ευαίσθητων περιοχών όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Μεσοθεραπεία με DERMAPEN

DERMAPENΗ μεσοθεραπεία είναι μία ασφαλής, φυσική και μη επεμβατική μέθοδος και βασίζεται στην έκχυση θρεπτικών και δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα με την χρήση του Dermapen.
Η εξειδικευμένη μεσοθεραπεία dermapen είναι τεχνολογία άμεσης διαδερμίας ( micro-pen-needling) χρησιμοποιώντας πολλαπλές ακίδες που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με την λειτουργία μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης.
Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα, (με βάθος διείσδυσης που μπορεί να ρυθμιστεί) και επιτυγχάνει διείσδυση ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς (φυσικής) παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
Την δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα ο οργανισμός την αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και έτσι ενθαρρύνεται η έμφυτη ικανότητά του να αναπλάθεται εκ νέου και να επιδιορθώνει το δέρμα.
Επίσης επιτυγχάνεται η απορρόφηση των ουσιών που εφαρμόζονται έως και 80% και έτσι τα δραστικά συστατικά παρέχονται απευθείας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Έτσι πετυχαίνουμε γέμισμα των ρυτίδων, ανανέωση και σύσφιξη του δέρματος, λαμπερή και υγιής όψη, βελτίωση των ουλών και των τραυμάτων, μείωση των πόρων και βελτίωση των ραγάδων του σώματος.

LPG Edermolift

ENDERMOLIFTΗ LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση με τα συστήματα CELLU M6, σας παρουσιάζει τη μέθοδο ENDERMOLIFT, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.
Η μέθοδος ENDERMOLIFT προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και μια υγιή και απόλυτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας.
Η επιδερμίδα σας γίνεται λεία και αποπνέει ανανέωση σαν να έχετε κάνει lifting.
Συνεδρία με τη συνεδρία τα αποτέλεσμα προστίθενται για να καταλήξουν συνολικά στο γέμισμα των ρυτίδων, τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου και τη γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Ενυδάτωση Προσώπου

ENYDATOSHΗ ενυδάτωση της επιδερμίδας παίζει πρωταρχικό ρόλο για μια υγιή επιδερμίδα.
Η υγιής επιδερμίδα περιέχει 70% νερό στις βαθύτερες στιβάδες και 10-15% στις επιφανειακές.
Αν τα ποσοστά αυτά μειωθούν τότε το δέρμα μας παρουσιάζει συμπτώματα ξηρότητας και χάνει την ελαστικότητα του.
Η ενυδάτωση του προσώπου λοιπόν είναι απαραίτητη γιατί αποτελεί προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.
Τα ποσοστά αφυδάτωσης του δέρματος έχουν αυξηθεί και αυτό οφείλεται κυρίως σε περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες και γι αυτό λοιπόν η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες έτσι ώστε να διατηρούν το δέρμα τους υγιές και ελαστικό.

Colorful Led Beauty Mask (MEDLIGHT)

MEDLIGHTΗ συσκευή MEDLight βασίζεται στην μέθοδο led photomodulation.
Είναι μία καινοτόμος, μη θερμική και μη επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της κυτταρικής δραστηριότητας μέσω φωτός.
Ενεργώντας απευθείας στα κύτταρα του δέρματος ασκεί αντιφλεγμονώδη δράση και διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων.
Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται από την NASA λόγω της ιδιότητάς της να επιταχύνει την επούλωση των τραυμάτων στους αστροναύτες.
Γι΄αυτό έχει θεραπευτικά αποτελέσματα στη αντιμετώπιση δερματικών καταστάσεων στον χώρο της ιατρικής αισθητικής όπως οι φλεγμονές, η ακμή, οι ρυτίδες κ.α.
Επιτυγχάνουμε λοιπόν διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων, μείωση των φλεγμονών, αποκατάσταση των ιστών , διέγερση των ινοβλαστών και επούλωση και ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων.
Η συσκευή Medlight έχει 7 διαφορετικά θεραπευτικά χρώματα και κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική δράση και θεραπεύει διαφορετική κατάσταση δέρματος.
Συνδυάζεται ιδανικά με άλλες μεθόδους και είναι ασφαλής και δραστική για όλους τους τύπους δέρματος.

Θεραπεία Ματιών

MATIAΤα μάτια αντανακλούν και προσδιορίζουν την λάμψη και την έκφραση όλου του προσώπου.
Ταυτόχρονα όμως είναι μία ευαίσθητη περιοχή στην οποία εκδηλώνεται η κούραση και το πέρασμα του χρόνου.
Αυτό συμβαίνει γιατί η επιδερμίδα που περιβάλλει την περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πιο ευαίσθητη και πιο λεπτή από το υπόλοιπο δέρμα.
Σα συνέπεια έχει να χάνει την λάμψη της, να αφυδατώνεται, να δημιουργεί μαύρους κύκλους, οιδήματα, ρυτίδες και χαλάρωση.
Οι θεραπείες των ματιών έρχονται για να προλάβουν τα προβλήματα αυτά αλλά και να δώσουν λύση.

Καθαρισμός και Peeling Ανάπλασης

Βαθύς Καθαρισμός - Βιοαναγέννηση

BIOANAGENNHSHΗ βιοαναγέννηση (καθαρισμός προσώπου) είναι η βασική κοσμητική εφαρμογή για κάθε πρόγραμμα ανανέωσης προσώπου.
Το δέρμα μας συγκεντρώνει καθημερινά ένα πλήθος από ρύπους λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της χρήσης προϊόντων μακιγιάζ, του ιδρώτα, της σκόνης και της έκκρισης σμήγματος.
Γι΄αυτό είναι απαραίτητο να ακολουθηθεί μία εξειδικευμένη διαδικασία για την απομάκρυνση όλων των ρύπων και των κερατινοποιημένων κυττάρων της επιδερμίδας.
Με τη διαδικασία αυτή διευκολύνεται η διείσδυση των προϊόντων, βελτιώνεται η οξυγόνωση των ιστών, ρυθμίζεται η έκκριση του σμήγματος και γίνεται πιο αποτελεσματική κάθε θεραπεία.

Eco Peel - Microdermabrasion

ECOPEELΤο Microdermabrasion – Eco Peel ( Μηχανικό Peeling με Μικροκρυστάλους – Mικροδερματοαπόξεση) είναι μία συσκευή για απολέπιση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ανάπλαση του δέρματος.
Είναι ένα μηχάνημα που αντιμετωπίζει συνολικά την επιδερμίδα επειδή έχει τετραπλή δράση δηλ. θερμικό ερεθισμό των ινοβλαστών ( παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης), ισχυρό μηχανικό ερεθισμό, πρόκληση υπεραιμίας (ανάπλαση – οξυγόνωση), και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων (μηχανικό peeling).
Είναι μία μέθοδος μη επεμβατική, χωρίς έντονους ερεθισμούς, φυσική, η οποία διεγείρει, ενεργοποιεί, τονώνει και αποκαθιστά όλες τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος σε βάθος, ώστε να έχουμε μία ουσιαστικά υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.
Επιτυγχάνουμε την αναζωογόνηση του θαμπού, ξηρού και σκληρού δέρματος, την βελτίωση των ουλών της ακμής, την βελτίωση των δυσχρωμιών και των λεπτών ρυτίδων, την μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και την μείωση των ραβδώσεων (ραγάδων) του σώματος.

αποτρίχωση
πρόσωπο
σώμα
μασάζ
περιποίηση άκρων
άλλες υπηρεσίες

Book your treatment now!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Laser Life Senses

Τσόντου Βάρδα 21

Χανιά, Κρήτη

Χάρτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

+302821057629

+302821044660

email: georgemarkoudis@outlook.com

Φόρμα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή

10π.μ. με 9μ.μ.

Τρίτη,Πέμπτη

9π.μ.-2μ.μ. και  5μ.μ.-9μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ