ΑΛΛΕΣ

Ικανοποιήστε όλα σας τα θέλω...

Σχηματισμός Φρυδιών

EYEBROWSΟ σχηματισμός των φρυδιών είναι πολύ σημαντικός για την ομορφιά και την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογα ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας την ηλικία και το χαρακτήρα του ατόμου. Τα καλοσχηματισμένα φρύδια δυναμώνουν το βλέμμα, καλύπτουν ατέλειες, αναδεικνύουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και διευκολύνουν το μακιγιάζ, που μπορεί να φανεί εντυπωσιακότερο χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

MAKEUPΥπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις που θέλουμε να δείχνουμε άψογες και λαμπερές όπως ο γάμος μας, μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση. Σίγουρα γνωρίζουμε να κάνουμε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειαζόμαστε την βοήθεια ενός ειδικού. Ο ειδικός θα φροντίσει να έχουμε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπό μας, να έχουμε ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και το κυριότερο να μας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα. Γνωρίζει επίσης κάποια μυστικά για ένα κατάλληλο μακιγιάζ που αρμόζει σε ειδικές περιπτώσεις όπως ένα μακιγιάζ για τηλεόραση, ένα θεατρικό μακιγιάζ ή πώς πρέπει να είναι το μακιγιάζ σε περίπτωση που θα φωτογραφηθούμε. Γι΄αυτό λοιπόν ένα επαγγελματικό μακιγιάζ μας δίνει ένα εντυπωσιακό και λαμπερό αποτέλεσμα που δεν θα μετανιώσουμε.

Μεταμόσχευση Μαλλιών
MALLIAΜαλλιά για πάντα…
  • Γραπτή εγγύηση για νέα μαλλιά που μεγαλώνουν κανονικά, λούζονται, κουρεύονται και δεν πέφτουν ποτέ.
  • Κορυφαίο αποτέλεσμα χωρίς σημάδια και ουλές σε αντίθεση με άλλες τυφλές μεθόδους, που καταστρέφουν τη δότρια περιοχή με εκατοντάδες ουλές.
  • Έμπειρες Ιατρικές Ομάδες εγγυώνται την υψηλότερη αποτελεσματικότητα και επιτυγχάνουν άριστη πυκνότητα στα μεγαλύτερα Ιατρικά κέντρα της χώρας.
αποτρίχωση
πρόσωπο
σώμα
μασάζ
περιποίηση άκρων
άλλες υπηρεσίες

Book your treatment now!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Laser Life Senses

Τσόντου Βάρδα 21

Χανιά, Κρήτη

Χάρτης

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

+302821057629

+302821044660

email: georgemarkoudis@outlook.com

Φόρμα Επικοινωνίας

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα,Τετάρτη, Παρασκευή

10π.μ. με 9μ.μ.

Τρίτη,Πέμπτη

9π.μ.-2μ.μ. και  5μ.μ.-9μ.μ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ